Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Kupic Nx I Za Ile

xxerorxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm na stronie nexona (Eu oczywiście ) masz możliwość zakupu Nx przez daopay jest to płatność przez zadzwonienie pod jeden numer podanie kodu, odczekaniu 4 czy tam iluś minut, płaci się ok 7zł za minutę (ogólnie płacisz około 20 zł)

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

Opublikowano

Całość do zapłaty: 20.57 PLN

1. Metoda płatności:

2. Proszę zadzwoń:

708877868

(zł 7.625/minute)

Dla korzystania z naszych usług konieczna jest zgoda abonenta. W celu uzyskania informacji na temat dodatkowych opłat należy skontaktować się z operatorem usług komórkowych.

3. Twój numer zamówienia:

573575 #

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

10011112_endynem.png

06011112_mukqkq.png

Opublikowano

A więc tak za 4.100 Nx płacisz 5 euro czyli ok 20 zł za 8.200 NX 10 euro czyli ok. 40 zł za 16.400 NX 20 euro ok. 80 zł

Opublikowano

aha dzięki mam telefon na kartę z orange...

a mas jeszcze jedno pytanie na czym to polega dzwonisz czekasz tam ileś minut i co oni sami ci dodają te nx czy podają jakiś kod czy coś w tym stylu

i czy ta sekretarka mówi po polsku

Opublikowano

dzwonisz, wpisujesz kod, czekasz, samo się rozłącza, tracisz kasę, zyskujesz nx. nic nie piszesz itp.

jak dobrze pamiętam to mówi po polsku.

Opublikowano

a ja napisze jeszcze raz. Paysafecard i Ukash, nie szkoda Wam pieniedzy za byle gówno ? Przecież dzwoniac tam, prowizje zabiera firma oferujaca usluge, operator, a reszte NEXON, dlatego dostajecie grosze NX za to.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie: jak kupić nx za pomocą paysafecard z Polski? Jak zapłacę w 20 euro to zamieni mi to ze złotówek na euro? Może można kupić w Polsce paysafecard w euro? A może zamienić na stronie paysafecard walutę? Proszę o szybką odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...